Blog

Checklist voor het strand

Naar het strand gaan, bijna elke Nederlander houdt ervan. Het kan je echt een vakantiegevoel gevoel geven en dan in je eigen land. Niets is fijner dan dat. Het is ook hartstikke belangrijk dat als je vrij bent je geniet van het leven en er even een dagje tussenuit gaat. Strand is een populaire keuze voor zulk soort dagen. Maar wat neem je allemaal mee naar het strand? Wat kan je allemaal doen en hoe vul jij je stranddag in? Wij hebben een checklist gemaakt van keuzes die je kan maken en wat je dan allemaal mee moet nemen!

Strandtent of eigen lunchpakket

Allereerst is het goed om de keuze te maken of je buiten de deur wilt lunchen, of je je eigen lunchpakket wilt samenstellen. Het is natuurlijk wel zo leuk dat je ultiem kunt genieten van een dagje strand, maar soms dat de portemonnee het niet toe. Daarbij kan je ook een ontzettend lekker lunchpakketje samenstellen als je dit van tevoren al weet. Als je er dus voor kiest om zelf iets mee te nemen, verwen je zelf dan tenminste wel met iets bijzonders. Maak bijvoorbeeld een broodje carpaccio to go. Als je thuis lekkere broodjes afbakt en vervolgens het broodje rijk belegd, wat is het verschil dan eigenlijk nog?

Bedje huren of eigen plek creëren

Dan de volgende keuze die je moet gaan maken, ga je een bedje huren of neem je zelf je attributen mee? Een bedje huren is natuurlijk heerlijk, maar in principe kan je dat ook heel makkelijk zelf nabootsen. Je neemt een grote badhanddoek mee, een parasol zodat je kunt schuilen in de schaduw en een strandstoel waardoor je kan kiezen of je ligt of zit. Het is natuurlijk lekker als je nergens naar om hoeft te kijken met zo’n dagje vrij, maar aan het eind van de dag kan je er heel blij mee zijn dat je zelf actie hebt ondernomen. Het kan namelijk een ontzettend groot verschil maken voor je portemonnee. Een parasol is vaak licht waardoor het geen drama is om mee te nemen. Tip: neem een inklapbare strandstoel mee. Deze kun je aanschaffen bij Kleurmeester. Kleurmeester is een woon website waar je allerlei woonproducten kunt kopen die vaak iets speciaals hebben.

Strandtas

Neem een grote strandtas mee. Hier doe je uiteraard je zonnebril in, zonnebrand, een petje of een hoed om je hoofdhuid en je gezicht te beschermen tegen de zon, slippers, ga zo maar door. 

Geef een reactie