Blog

Een nieuwe speler op de haarmarkt: Indola!

Meerdere malen heb ik al geschreven over zaken die voor moeders belangrijk zijn. In dit artikel zal ik deze traditie voortzetten. Ik ga het namelijk hebben over een nieuw merk in de haarstylingsbranche. Dit merk heet Indola en in dit artikel zal ik je proberen een eerste kennismaking te laten hebben met het geweldige merk. Om te beginnen zal ik het hebben over waarom dit merk zo bijzonder is. Waarmee onderscheiden ze zich nou zo erg van de concurrentie? Hiernaast zal ik wat informatie geven over waar je de producten van Indola kan kopen. Ten slotte vertel ik nog wat handige tips als je meerdere malen per maand Indola moet kopen of andere haarproducten. Kortom, een kennismaking en een paar handige voordeeltips dus lees lekker verder.

 

Wat je moet weten over Indola

Het eerste wat je moet weten over Indola is dat het merk nog vrij jong is. Dit is niet alleen zo dat het nog maar enkele jaren op de markt is. het is ook omdat het jeugdigheid uitstraalt. Het merk Indola is echt voor iemand die een toekomst voor ogen heeft en precies weet wat er gedaan moet worden. Een speerpunt in het imago van Indola is ook dat ze een digitaal merk zijn. Het is een bedrijf dat is opgezet in het internettijdperk. Dit is iets dat ze voor hebben op de verschillende merken die uit begin vorige eeuw stammen. In het volgende stukje zal ik het hebben over de verschillende plaatsen waar je dit merk kan shoppen.

 

Waar koop je het en hoe ben je het goedkoopste uit?

De beste plek waar je Indola kan kopen is online. Dit is omdat je op deze manier niet te maken hebt met tussenpersonen. Als je net als ik voor een lange tijd bijvoorbeeld kiest voor het kopen van Indola bij je eigen kapper ben je op termijn soms wel 30% duurder uit. Ik hoef jou waarschijnlijk niet te vertellen dat dit in een jaar kan oplopen in de honderden euro’s. Het is zonde om dit uit te geven aan iets waarvoor simpelweg goedkopere alternatieven voor bestaan. Online shoppen is een manier om de uitgaven voor haarstylingsproducten ietwat binnen de perken te houden. Ten slotte zal ik nu nog even kort ingaan op hoe je online goedkoop kan kopen. Het simpele antwoord wat ik hier op kan geven is dat je gebruik moet maken van kortingscodes en zo mogelijk aan moet melden voor nieuwsbrieven. Zo ontvang je bergen voordeel!

Geef een reactie